Welkom

AC KIGA, Uw perfecte reisgenoot!

Autocenter KIGA vertegenwoordigt een familiaal bedrijf met reeds 50 jaar ervaring en expertise in de autosector. Met AC KIGA verruimen we ons aanbod en service met Kia, een solide en hoogtechnologisch automerk.

In onze ruime showroom kan u het Kia gamma in alle rust ontdekken. Onze ervaren commercieel raadgevers staan u graag met raad en daad bij, bij het uitkiezen van een nieuwe wagen. Zij regelen bovendien met plezier een testrit voor u in de Kia van uw dromen. 

Voor hen die snel een nieuwe wagen nodig hebben, beschikken wij ook over een ruim aantal stockwagens, recente demovoertuigen en occasies die vrijwel direct kunnen geleverd worden. 

Ook de professionals onder jullie krijgen bij ons alle aandacht.Richt al uw vragen m.b.t. financiële leasing, renting en operationele leasing tot onze ervaren medewerkers.

Maar ook na uw aankoop blijven wij kwaliteit garanderen. Wij blijven uw Kia met de glimlach ontvangen en zetten ons beste wieltje voor hem voor wat betreft nazicht, onderhoud, service en herstellingen.

Kortom, AC KIGA biedt alles wat u van een garage verwacht!  

 

 

Deals en Advies

Autocenter KIGA staat garant voor eerlijk advies en een onberispelijke service.
AC Kiga biedt zijn klanten gemoedsrust dankzij de totale garantie op de volledige wagen, met inbegrip van onderdelen en werkuren.

Kwaliteit en klantentevredenheid

Tevreden klanten, daar gaan we voor bij Autocenter KIGA. En dat al een halve eeuw lang! Daarom kiezen we voor de hoogstaande 
technologie en de degelijkheid van KIA.

Met KIA kiest u voor toptechnologie!

Kia streeft naar de absolute perfectie in de automobielsector en het overtreffen van de wensen en behoeften van iedereen 
die met Kia in aanraking komt.